Hemsida i världsklass
med WordPress/

Ditt digitala möte är ditt viktigaste kundmöte, därför måste man se till
att ha en hemsida som möter besökarens krav samt konverterar/

Våra
kompetenser /

WordPress

Vi utvecklar din hemsida i WordPress för att du smidigt ska kunna uppdatera den på egen hand.

Responsivitet

Vi optimerar din hemsida för alla olika typer av skärmar och enheter.

Programmering

I vårt IT-team finns kompetenser inom bland annat HTML, CSS, PHP, JAVA och JSON.

Webbdesign

Vi hjälper dig att ta fram en snygg och kommunikativ hemsida som förstärker ditt varumärke.

UI/UX

Med våra UX/UI experter blir er hemsida mer användarvänlig och det uppskattas av både dina kunder och Google.

Säkerhet

Vi gör din hemsida säker och skyddar den mot intrång och sabotage.

SEO (Sökmotoroptimering)

När vi utvecklar en hemsida optimerar vi den samtidigt för att göra den sökbar och tillgänglig.

Mobilanpassad hemsida

40%

av dina kunder

besöker er hemsida

via en mobiltelefon.

6 skäl till att vi gillar WordPress:

1

Enkelhet

WordPress är konstruerad för att vara så lätt att använda som möjligt. Om du kan göra grundläggande redigeringar till ett Microsoft Word-dokument så har du redan de kunskaper som krävs för att redigera webbsidor byggda i WordPress.

2

Teman

Teman gör det möjligt för dig att välja mellan många olika sätt att utforma din hemsida. Det som gör att du tar dig runt på webbplatsen är allt från färger och utformning av olika delar till navigering.

3

Plugins

WordPress har en fantastisk mängd funktioner och oavsett om du har mycket specifika krav, så täcks detta inom ramen för WordPress. Plugins är helt enkelt förpackade kodrader som snabbt installeras och gör att du smidigt kan arbeta med din befintliga webbplats.

4

Utmärkt SEO

Ju högre din webbplats rankas vid en sökning, desto högre är sannolikheten att den kommer läsas eller användas. Den kod som genereras av WordPress har utvecklats för att ge dig bästa möjliga SEO.

5

Kontroll

Det är din webbplats och du bestämmer hur människor interagerar med den och du kontrollerar vilken nivå av åtkomst olika användare har. Spam kontrolleras och kommer som standard med WordPress.

6

Säkerhet

Nackdelen med populära programmeringsspråk eller open-source är att många behärskar konsten att hacka sig in på sajter. Vi har skapat ett skräddarsytt säkerhetspaket som implementeras på alla WordPress-siter vi utvecklar och det håller de vanligaste typerna av intrång därifrån.

Över 70 % av köpbesluten tas på nätet – Ditt digitala möte är ditt viktigaste kundmöte/

Detta innebär att det digitala möte är det viktigaste kundmötet och att hemsidan är en av de viktigaste kommunikationskanaler. Bra kommunikation leder till enorma marknadsföringsmöjligheter – satsa på hemsidor och satsa stort.

Idag kan nästan alla skapa en hemsida med de verktyg som finns, men det betyder inte att vem som helst kan göra det bra. För att din hemsida ska vara betydelsefull, attrahera rätt kunder/intressegrupper samt sökmotorer krävs det att den är strukturerad och användarvänlig för alla enheter med relevant innehåll.

 

Det finns såklart ingen “one size fits all model”. Alla branscher, sektorer och företagstyper har sina egna utmaningar samt möjligheter. En perfekt webbdesign och optimerad hemsida som är anpassad för marknaden innebär flera fördelar. Nedan har vi gjort en generalisering för vad en bra hemsida kan ge för resultat:

 

 

1) Högre konverteringsgrad (högre ROI)

En bra hemsida kan öka chanserna för att konvertera en ”lead” som faktiskt blir en kund. Relevant information, tydliga hierarkier, överskådlig navigation och färre klick är sådant man ska tänka över – vare sig man har en tung sida med hundra undersidor eller en enkel mottaglig hemsida. Man vill med hög användarvänlighet (UX) leda kunden rätt och göra det enkelt att hitta vad man söker.

 

 

2) Branding

Hemsidan är en stor del av varumärket och kan antingen stjälpa eller hjälpa att bygga kännedomen, beroende på hur den uppfattas av kunden. En ogenomtänkt och stökig hemsida med gammal eller felaktig information kan minska trovärdigheten. Om man lägger ner genuin kärlek på hemsidan och tänker tydligt igenom vilket budskap och upplägg hemsidan ska tala – då blir varumärkesstrategin mer effektiv. Om man har en osäkerhet på vad en bra hemsida bör innehålla hjälper vi på GO MO Group med att utveckla och designa en enkel hemsida.

 

3) Större räckvidd

Majoriteten av kunderna gör inköp via sina mobiltelefoner och för att inte förlora dessa måste man se till att din hemsida fungerar bra även i en mobil. Det känns nästan irrelevant att skriva detta på 2010-talet, men det är så ofantligt många bolag som väljer att ignorera detta faktum. Gör det enkelt och tänk såhär: hur ofta backar du inte själv när du hamnar på en hemsida med minimala knappar och med text du inte kan läsa? GO MO Group hjälper dig att designa en enkel hemsida som är optimerad för alla typer av enheter och skärmar.

En hemsida bör vara en blandning av kreativitet och innovation, men du får inte glömma användarvänligheten. Vi skapar en lättskött lösning som både är optimerad för användaren och för SEO.

Kontakta oss

Referenser/

Ett urval av hemsidor som vi designat & utvecklat