HEMSIDA I WORD-PRESS I VÄRLDSKLASS/

Ditt digitala möte är ditt viktigaste kundmöte, se till att ha en hemsida som möter besökarens krav samt konverterar/

Våra
kompetenser /

WordPress

Vi utvecklar din hemsida i WordPress för att du enkelt ska kunna uppdatera den på egen hand.

Responsivitet

Vi optimerar din hemsida för alla olika typer av skärmar och enheter.

Programmering

I vårt IT-team finns kompetenser inom bland annat HTML, CSS, PHP, JAVA och JSON.

Webbdesign

Vi hjälper dig att ta fram en snygg och kommunikativ hemsida som förstärker ditt varumärke.

UI/UX

Ju mer användarvänlig din hemsida är, desto mer uppskattas den av både dina kunder och av Google.

Säkerhet

Vi gör din hemsida säker och skyddar den mot intrång och sabotage.

SEO

När vi utvecklar en hemsida optimerar vi den samtidigt för att göra den sökbar och tillgänglig.

Mobilanpassad hemsida

40%

av dina kunder

besöker er hemsida

via en mobiltelefon.

6 skäl till att vi gillar WordPress:

1

Enkelhet

WordPress är konstruerad för att vara så lätt att använda som möjligt. Om du kan göra grundläggande redigeringar till ett Microsoft Word-dokument så har du redan de kunskaper som krävs för att redigera webbsidor byggda i WordPress.

2

Teman

Teman gör det möjligt för dig att välja mellan många olika sätt att utforma din hemsida. Det som gör att du tar dig runt på webbplatsen är allt från färger och utformning av olika delar till navigering.

3

Plugins

WordPress har en fantastisk mängd funktioner och oavsett om du har mycket specifika krav så täcks detta inom ramen för WordPress. Plugins är helt enkelt förpackade kodrader som snabbt installeras och gör att du enkelt kan arbeta med din befintliga webbplats.

4

Utmärkt seo

Ju högre din webbplats rankas vid en sökning desto högre är sannolikheten att den kommer att läsas eller användas. Den kod som genereras av Word Press har utvecklats för att ge dig bästa möjliga SEO.

5

Kontroll

Det är din webbplats och du bestämmer hur människor interagerar med den. Du kontrollerar vilken nivå av åtkomst olika användare har. Spam kontrolleras och kommer som standard med WordPress.

6

Säkerhet

Nackdelen med populära programmeringsspråk eller open-source är att många behärskar konsten av att hacka sig in på sajterna. Vi har skapat ett skräddarsytt säkerhetspaket som implementeras på alla WP-siter vi utvecklar. Detta håller de vanligaste typerna av intrång ute.

Över 70 % av köpbesluten tas på nätet - Ditt digitala möte är ditt viktigaste kundmöte/

Detta faktum innebär att ditt digitala möte är ditt viktigaste kundmöte, och att din hemsida är ett av dina viktigaste kommunikationskanaler. Bra kommunikation leder till enorma marknadsföringsmöjligheter, så satsa på Era hemsidor och satsa stort.

Det är idag förhållandevis enkelt att skapa en hemsida helt själv tack vare olika verktyg. Men att vem som helst kan göra det behöver inte betyda att det blir bra. För att din hemsida ska vara betydelsefull, attrahera dina kunder och andra intressegrupper samt sökmotorer krävs (förutom att den är mobilvänlig) att den är strukturerad, användarvänlig och att den har relevant innehåll.

 

Det finns såklart ingen one-size-fits all modell och alla branscher, sektorer och företagstyper har sina egna utmaningar och möjligheter. Men man kan alltid generalisera, vilket vi gjort nedan.

 

En väldesignad och optimerad hemsida kan innebära flera fördelar. Några av dessa listar vi nedan:

 

1) Högre konverteringsgrad (högre ROI)

En bra hemsida kan öka chanserna för att konvertera en ”lead” till att faktisk bli en kund.Relevant information, tydliga hierarkier, överskådlig navigation och färre klick är sådant du bör tänka över, vare sig du har en tung site med hundra undersidor eller en enkel responsive hemsida. Man vill med hög användarvänlighet (UX) leda kunden rätt och göra det enkelt för denne att hitta vad den söker.

 

 

2) Branding

Din hemsida är en del av ditt varumärke och kan antingen stjälpa eller hjälpa dig beroende på hur den uppfattas av kunden. En ogenomtänkt, stökig hemsida med gammal eller felaktig information kan minska trovärdigheten hos ditt varumärke. Om du däremot lägger ner lite kärlek på din hemsida och tänker igenom budskap och upplägg kan den vara en effektiv del i din varumärkesstrategi. Om du är osäker på vad en bra hemsida bör innehålla hjälper vi på GO MO Group Dig med att utveckla och designa enkel hemsida.

 

3) Större räckvidd

En stor del av dina kunder gör inköp via sina mobiltelefoner, och för att inte förlora dessa måste du se till att din hemsida fungerar bra även i mobilt format. Det känns galet att behöva skriva detta 2016 – men det är så ofantligt många bolag som totalt ignorerar detta faktum. Gör det enkelt och tänk såhär; hur ofta backar du inte själv när du hamnar på en hemsida med minimala knappar och text du inte kan läsa? GO MO Group hjälper dig att designa enkel hemsida som är optimerad för alla typer av enheter och skärmar.

Din hemsida bör vara en blandning av kreativitet och innovation, men du får inte glömma användarvänligheten. Kontakta oss på GO MO Group om din hemsida har sett sina bästa dagar, eller om du vill ta fram en helt ny enkel responsive hemsida. Vi hjälper dig att ta fram en lättskött lösning som både är optimerad för användaren och för SEO.

Kontakta oss

Referenser/

Ett urval av hemsidor som vi designat & utvecklat